Harmaa sydän. Trikoomekko

Harmaa Sydän

Harmaa sydän

Nämä aukioloajat ovat voimassa toistaiseksi. Rintalastan lämmittämiseen - avaa sydämesi lämmölle! Puinen keittiö on ihana ja ajaton. Kyllä, haluan, että minulle lähetetään tarjouksia, tyylipäivityksiä ja kutsuja alennusmyynteihin ja tapahtumiin. Avajaispäivän aikana ostoksia tehneiden kesken oli lahjakorttiarvonnat. Vaikka kaappien tyyli on sama, haluttiin näiden kahden huoneen välille pieniä eroja niin, että ne kuitenkin sopivat yhteen.

Nächster

House kylpypyyhe sydän 70x140cm harmaa

Harmaa sydän

Vetimiä sekoittelemalla saadaan keittiölle yksilöllinen ilme. Aurinko paistaa ja kevät tulee, yritetään pitää mielet virkeinä kaikesta huolimatta! Pesuohjeet: Käsinpesu 40-60 astetta Kuivata narulla, ei rumpukuivausta. Valikoimiin kuuluu huonekaluja eri aikakausilta, lasitavaraa, posliinia ja kaikenlaista ihanaa sisustamiseen! Käytä tyynyä pitämään rinnat lämpimänä. Lisäksi saat bonuksia, syntymäpäiväetuja, tietoa alennuksista ja kutsuja tapahtumiimme — suoraan sähköpostiisi! Erittäin iso kiitos myös herkulliset tarjottavat leiponeelle Kirsi Adamsonille! Tässä muutamia putiikille tulleita uutukaisia. Pidä sydäntyynyjä pakastimessa helteiden varalta.

Nächster

Sydän (harmaa) tarrat

Harmaa sydän

Muutamme isompiin tiloihin Tampereen Lakalaivaan lokakuun alussa, osoitteeseen Automiehenkatu 2. Sama tyyli hiukan eri mausteilla! Viimeksi tulleet lisätään jatkossa valikoiman loppuun ja myydyt pyrimme poistamaan heti. Viilennä itsesi kesällä sydäntyynyn avulla! Huutokauppa lähenee ja meiltä puuttuu kaksi meklarin apulaista. Ota rohkeasti yhteyttä ja pelasta meidät pulasta!. Täyspuiset kaapit ovat puusepän valmiiksi tekemiä ja kokoamia. Lapset: Punainen ja luonnonvalkoinen sydäntyyny on hyväksytty leluksi lapsille alle 36kkImetätkö, kärsitkö tiehyttukoksista tai voimakkaasta kylmään reagoimisesta? Keittiön alakaappeihin valittiin sokkeli, kun taas kodinhoitohuoneen puolelle haluttiin sirot jalat. Vauvat: Lämmitä sydäntyyny muista tarkistaa ettei ole polttavan kuuma ja laita esim.

Nächster

House kylpypyyhe sydän 70x140cm harmaa

Harmaa sydän

Klikkaamalla ensimmäistä kuvaa saat hinnan ym. Toimisit meklarin apulaisena esitellen huudettavana olevaa tuotetta, meklari hoitaa puhepuolen, viet tuotteen huutajalle ja rahastat. Lahjaksi annettuna tyyny edustaa saajalleen rakkautta ja hyvinvointia. Lämmin kiitos, kun tuet pienyrittäjiä! Savasana-asennon syventämiseen sydäntyynyt soveltuvat erityisen hyvin. Pääset lukemaan muodin, kauneuden ja sisustuksen tyylikkäimmistä uutuuksista. Putiikki Harmaa Sydän on Tampereen Lakalaivassa toimiva käytetyn tavaran osto- ja myyntiliike.

Nächster

Harmaa Sydän, Automiehenkatu 2, Pirkkala (2020)

Harmaa sydän

Vaatimuksena iloinen mieli, reipas askel ja nopea päässälaskutaito, joskin helppoihin laskutoimituksiin. Tänne valittiin alakaappeihin kahvoja ja yläoviin nuppeja. Toivotamme kaikki vanhan tavaran ystävät lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan uusiin tiloihimme! Tarjolla myös kertakäyttöhanskoja putiikkiin tullessa. Sydäntyyny sopii kokonsa puolesta sujautettavaksi liiveihin. Kartanoilmeisiin kaappeihin sopivat tyylikkäät antiikkimessinki vetimet. Ne ovat materiaaliltaan tervaleppää ja ovat kunnon puuta runkoja myöten.

Nächster

Sydän (harmaa) tarrat

Harmaa sydän

Pyyhimme pintoja, ovenkahvoja ja maksupäätteen päivittäin. Nyt paljon tavaraa edullisin hinnoin! Ja kaappien värit ovat tietenkin eri - Värillähän on nimittäin väliä! Tutustu lisää kaappimallistoomme: Tämän keittiön väreinä ovat ajattomat klassikot - harmaa, valkoinen ja pellavanbeige. Onnettarena toimi tänään ostoksilla olleet Katja Wickström ja valvojana Esa Virtanen, kiitos heille! Se voidaan lämmittää tai pakastaa, se käy silmätyynyn tapaan joogassa käytettäväksi ja se sopii kokonsa ansiosta monen kehonosan kiputilojen lievittämiseen. Ilmoitathan meille etukäteen mikäli haluat jonkun varastossa olevista huonekaluista nähtäville, tuomme sen sovitusti putiikkiin. Ihan kaikki huonekalut eivät mahdu putiikkiin ja siitä on maininta tiedoissa. Täyspuu sopii kodin kaikkiin kalusteisiin, myös kiintokalusteisiin. Lämmin kiitos myös saamistamme muistamisista! Postitamme myös tuotteita, lukuun ottamatta isoimpia huonekaluja.

Nächster